KEDVES SZÜLŐ!

SZERETNÉD IDÉN GYERMEKEDET NEM CSAK EGY MEGSZOKOTT “RAJZOS” TÁBORBA KÜLDENI?

HA IGEN, MEGTALÁLTAD, AMIT KERESTÉL!

ÖNISMERETI, SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ KREATÍV ALKOTÓTÁBOROKAT INDÍTUNK 7-14 ÉVES GYEREKEK RÉSZÉRE,

 JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTÁBOROKAT 10 ÉVES KORTÓL,

VALAMINT ” TANULJUNK MEG TANULNI” JOBB AGYFÉLTEKÉS MÓDSZERREL TÁBOROKAT 9 ÉVES KORTÓL!

Szeretnéd, hogy gyermeked idén egy olyan táborban vegyen részt, ahol

önfeledten alkothat?

fejlődhet a kreativitása?

fejlődnének a képességei?

számtalan sikerélményben lehet része?

megerősödne az önbizalma, önbecsülése és önértékelése?

az alkotás mellett tudna énekelni, táncolni, játszani, barátkozni?

Ha akár csak egyet is szeretnél ezek közül, hozd el a nyári

táboraim egyikére!

Tudom, hogy sokszor okoz gondot gyermeked elhelyezése a nyári szünetben.

Felmerülnek azok a kérdések, hogy

a nagyszülők tudnak-e rá vigyázni, ha igen mennyi ideig?

hogyan tudná hasznosan eltölteni az idejét?

ha táboroztatni szeretnéd jön a következő dilemma, hogy melyik tábort válaszd, hova menne szívesen a gyermeked, melyik táborban tanulna olyan dolgokat, amit hosszútávon tudna kamatoztatni stb.

Hidd el tudom, hogy mennyire nehéz igazán jó tábort találni. Rengeteg szülővel beszélek/ tartom a kapcsolatot és szinte mindenki ezekről, vagy ehhez hasonló problémákról számolt be. Csalódások egy-egy tábor után, mert nem azt kapta a gyerek, amit ígértek, nem érezte jól magát, nem figyeltek rá, a szülő úgy érezte, hogy kidobott pénz volt stb…

Rajztanárként, coachként és terapeutaként életfeladatomnak tartom, hogy kreativitást, önbizalmat, örömöt csempésszek minél több gyermek életébe a művészet eszközei által.

A célom a táboraimmal, hogy…

egy olyan szeretetteljes, elfogadó, gyermekközpontú oktatást hozzak létre, ahol a gyermek tartást, önállóságot, önmegvalósítási lehetőséget tapasztal, tanul.

  beépítsem a művészetet és a művészet szeretetét a gyermekek életébe, szeretném az erős érzelmi kötődést kialakítani.

megteremtsem azokat a feltételeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy ki tudjon bontakozni, és felszabadultan alkothasson.

a sokoldalú képességfejlesztés segítségével biztosítsam a személyiség fejlődését

a kíváncsiságot felkeltő tevékenységek során szerzett tapasztalatok folyamatos feldolgozása fejlessze a  gondolkodási  műveletek  alkalmazását, az  ismeretek emlékezetben tartását.

maximális segítséget nyújtsak a technikai tudás elsajátításában

a foglalkozásaimmal hozzásegítsem a gyermekeket a pozitív hozzáállás, gondolkodás, magatartás és értékrend fejlődésében.

olyan érzelmekre épülő kapcsolatteremtő és kommunikációs képességek megerősítése, melyek elősegítik a barátkozást, hogy könnyebben megtalálja a helyét a csoportban, az iskolában, az életben.

fejlődjön a kreatív gondolkodása, a problémamegoldó képessége.

a kortársaival folytatott közös munka által fejleszthesse önismeretét a visszajelzéseik alapján.

nem utolsó sorban pedig azt, hogy végre teljesítménykényszer nélkül, szabadon élvezheti a táborban töltött időt.

Miben más, mint a többi kreatív alkotótábor?

A programom egyedülálló felépítését és sikerét a művészeti feladatok ( rajz- festészet-kreatív feladatok), a pozitív pszichológia, a coaching és a művészetterápia összekapcsolása adja.

 • Fókuszban a gyermekközpontúság és a játékos formában való nevelés áll.

 • A program az érzelmekre épít és a gyermek esztétikai tevékenységét, alkotó készségének fejlesztését hangsúlyozza.

 • A tananyagban a rajzolás, festés mellett megjelenik a mese, a zene és a tánc, sokat fogunk beszélgetni, nevetni, játszani. Hiszek a meghitt beszélgetések és a “Rád figyelek, fontos vagy” figyelem fontosságában.

 • Az elmélet mellett a hangsúly a gyakorlati feladatokon van, élménygazdag nevelés.

 • A kreatív feladatok segítenek abban, hogy személyiségük kibontakozzon, a pozitív énképük minél teljesebben kialakulhasson.

 • A táboron belül csoportbontásban folynak a foglalkozások, így a kiscsoportos létszám megengedi a személyre szabott oktatást, így mindenki a saját ütemének megfelelően fejlődhet.

 • Az alkotófolyamat által “sikerélményhez” juthat, ami egy lelkileg egészséges ember személyiségfejlődéséhez elengedhetetlen.

 • Sokféle anyagot, technikát, stílust ismerhetnek meg a gyerekek, olyanokat, amiket az iskolarendszer keretein belül nem, vagy nagyon korlátozottan próbálhatnak csak ki.

Mit ad ez a Kreatív alkotótábor?

Miért fontos a művészettel nevelés?

 

fejleszti a személyiséget,

biztosítja az önismeretet,

fejleszti más,  nem művészi képességeket is,

növeli a boldogságérzetet,

fejleszti az önbizalmat, önértékelést, önbecsülést,

csökkenti a stresszt, szorongást,

tudatosítja a pozitív egyéni tulajdonságokat,

megszünteti a negatív érzéseket,

segít a társas kapcsolatok kialakításában, jobbá tételében,

robbanásszerűen oldja a feszültségeket, megrázkódtatásokat, lazít, jó közérzetet teremt,

segít a divergens, kreatív személyiség és gondolkodás kialakulásában.

A kézműves, kreatív feladatokon kívül számos érdekes és változatos programmal készülünk.

 

Amennyiben szeretnéd, hogy a Te gyermeked is kiteljesedjen az ilyen jellegű foglalkozásokon, küldd el a következő gyermektáboraim egyikébe:

 Győr

énKÉPem Stúdió

Czuczor Gergely utca 18-24.

Időpont:

2020. július 6-10.

( klikk )

Érdekel a “Tanuljunk meg Tanulni” Jobb Agyféltekés módszerrel! tábor

 Győr

énKÉPem Stúdió

Czuczor Gergely utca 18-24.

Időpont:

2020. július 13 – 17.

( klikk )

Érdekel a Jobb Agyféltekés Tábor

 Győr

énKÉPem Stúdió

Czuczor Gergely utca 18-24.

Időpont:

2020. július 20 – 24.

( klikk )

Érdekel a Jobb Agyféltekés Tábor

 Győr

énKÉPem Stúdió

Czuczor Gergely utca 18-24.

Időpont:

2020. július 27-31.

( klikk )

Érdekel a “Tanuljunk meg Tanulni” Jobb Agyféltekés módszerrel! tábor

 Százhalombatta,

Kszellmann Flóra Közösségi Ház

Esthajnal u. 23.

Időpont:

2020. augusztus 3 – 7.

( klikk )

Érdekel az Önismereti Kreatív Alkotótábor

Miért engem válassz?

A szavak helyett először beszéljenek rólam az eddigi eredményeim:

0
éve van a művészet az életemben. Ennyi ideje tanulok, fejlesztem magam, hogy a széleskörű szakmai tudásomnak köszönhetően minél többet tudjak továbbadni, megtanítani.
0
diplomát szereztem a szakterületem különböző ágaiban. Mindig is fontosnak tartottam a széleskörű szakmai tudást, hitelességet.
0
éve tanítok. Ezidő alatt volt lehetőségem sok tapasztalatot szerezni. Tanítottam állami iskolában, alapítványi iskolában, felnőttképzésben egyaránt.
0
1500+ diákom volt az évek alatt és ez a szám hónapról, hónapra növekszik.
0
oktatási intézménybe hívtak meg az elúlt években továbbképzést és tanfolyamokat tartani.
0
sikeres táboron vagyok túl az elmúlt 4 évben, ahonnan a 350+ gyerek elégedetten és boldogan ment haza

Amikben a legjobb vagyok:

Szakmai tudás 90%

Véleményem szerint életünk végéig tanulunk, hiszen a tudásunk, a készségeink és kompetenciáink fejlesztése életünk végéig tart.

Pozitív pszichológia alkalmazása 90%

A pozitív pszichológia a pszichológia egyik ága, amely nem a pszichés problémákat vizsgálja, hanem olyan megoldásokat keres, amelyek mindenkinek segítenek abban, hogy elérje az elégedettséget nyújtó életet más néven jól-létet vagy boldogságot. Nagy szeretettel és meggyőződéssel alkalmazom ezt a módszert, mert azt tapasztalom, hogy csökkenti a negatív gondolatokat, növeli a boldogságérzetet, ezért kihat arra, hogyan érezzük magunkat. Bárki, aki ezt a módszert alkalmazza a saját életében komoly sikereket könyvelhet el, a siker pedig részben annak köszönhető, hogy megváltozik a más emberekről, a jövőről és saját magunkról való gondolkodásmódunk.

Kooperatív módszerek 75%
Véleményem szerint a kooperatív módszer nyújtja a legjobb feltételeket a befogadó-elfogadó attitűd, a szociális kompetenciák kialakításához, valamint magához a tanuláshoz is. Az egymástól szerzett tudás mély és tartós, közel kétszer tartósabban marad meg
az emlékezetben, mintha frontális szervezeti keretek között jött volna létre. Emellett nagyon fontosnak tartom azt, hogy olyan, képességeket fejleszt a diákokban, mint a figyelem, empátia, felelősségvállalás, önzetlen segítés, kommunikáció, szervezőkészség, tolerancia stb. Éppen ezért fektetek nagy hangsúlyt az önálló munka mellett erre a munkamódszerre is.
Személyre szabott oktatás 100%

Számomra az nagyon fontos, hogy a gyermek a saját tempójának és saját érdeklődésének megfelelően sajátítson el ismereteket. Meggyőződésem, hogy minden ember meghatározott életfeladattal születik. Ehhez megkapja a megfelelő adottságokat, tehetséget stb. Nekünk szülőknek és pedagógusoknak az a dolgunk, hogy ennek a megtalálásában segítsük a gyermekeinket.

Gyermekközpontú oktatás 100%

A gyermekközpontúság számomra azt a törekvést jelenti, hogy megpróbálom megismerni a gyermeket minél jobban. Véleményem szerint csak így tudok kialakítani róla igazán reális képet és így fogom tudni a leghatékonyabban tanítani.

Dícséreten alapuló nevelés 100%

Több pszichológiai kísérletben bizonyították, hogy akit dicsérnek, az jobban teljesít, mint akit elmarasztalnak. De szerintem ehhez nem kellenek pszichológiai kísérletek, akár saját magunkon is tapasztalhatjuk ennek a hatását. Ha valaki például, kiabálva, számonkérve követel tőlünk valamit – mit érzünk? Hogy szárnyalva, boldogan meg tudjuk oldani a feladatunkat, vagy görcsbe rándul a gyomrunk, mindenünk, leblokkolunk és kb. a nevünkre sem emlékszünk… Ha mi így érezzük magunkat, a gyerekek miért éreznék máshogy magukat?

Véleményem szerint nagyon fontos erősíteni bennük az erősségeiket, kihangsúlyozni hogy mit csináltak jól és miért, és ami esetleg nem sikerült elsőre segítséget nyújtani nekik, hogyan tudják megtalálni a helyes megoldást.

Empátia 100%

Empatikus személyiségemnek köszönhetően könnyen tudok alkalmazkodni a másikhoz, könnyen tudok vele érzelmi kapcsolatba lépni, bele tudom élni magam a másik fél lelkiállapotába. Ennek a beleélésnek a nyomán meg tudom érteni, hogy a másikban milyen folyamatok játszódnak le. Ennek a gyermeknevelésben azért van nagy jelentősége, mert a különböző korú gyermekeknek kialakulatlan, fejletlen még a szociális viselkedése, még szabályozatlanok az érzelmei, ezért a logikai sémák, az összefüggésekből történő következtetések nem mindig elegendők.

 

Szereteten alapuló nevelés 100%

Véleményem szerint a gyermekeknek a szereteten alapuló nevelés számít! Jó irányba kell terelgetni, el kell árasztani szeretettel és lelkileg támogatni. Ha a nevelés és a biztos háttér és irány megvan, akkor hiszek abban, hogy nem tud elkallódni egy gyermek. Úgy gondolom, hogy nincs rossz gyerek, csak viselkedészavaros gyerek és nehezen kezelhető gyerek van, akiknek még több szeretetre és türelemre van szükségük, mint a sikereseknek.

A gyermekek felé való szeretettel fordulásom által kialakul egy olyan bizalmi szál közöttünk, aminek a segítségével sokkal jobban elfogadják, amit tudok tanítani, nyújtani nekik. Ez a hozzáállás abban is segít, hogy egymás megbecsülésére és egymás segítésére is tudom így nevelni őket, ugyanis, ha azt látják a gyerekek, hogy mindegyikükkel egyformán kedves vagyok, és mindenkit a saját képességei és hozott tudása alapján igyekszem fejleszteni, akkor egymással is így fognak viselkedni.

A tavaly nyári táboraim után, amikor meséltem a barátaimnak a táborokról ez az érzés/kérdés? fogalmazódott meg bennem: ” Ha ezeket a gyerekeket ennyire megszerettem, hogy túlcsordul a szívem, milyen lesz, ha saját gyerekeim lesznek?!” 😀

Őszinte érdeklődés. 100%

Engem valóban mindig érdekelt minden tanítványom, a sorsa, a gondolatai, az érzelmei, a személyisége. És a szülők hasonlóképpen. Azt tapasztalom, hogy ezt az érdeklődést a gyerekek is átveszik a közös munka során. Véleményem szerint a nyitottság, az új befogadásának képessége a modern társadalom elmaradhatatlan kelléke.

Békére nevelés 100%

A békére nevelés fontos célja a pedagógiámnak. Ez számomra a felmerülő konfliktusok békés megoldásának megtanítását jelenti. A problémák egyetlen lehetséges megoldása az őszinte megbeszélés.

Amennyiben szeretnéd, hogy a Te gyermekedet is oktassam, küldd el a következő gyermektáboraim egyikébe:

 Győr

énKÉPem Stúdió

Czuczor Gergely utca 18-24.

Időpont:

2020. július 6-10.

( klikk )

Érdekel a “Tanuljunk meg Tanulni” Jobb Agyféltekés módszerrel! tábor

 Győr

énKÉPem Stúdió

Czuczor Gergely utca 18-24.

Időpont:

2020. július 13 – 17.

( klikk )

Érdekel a Jobb Agyféltekés Tábor

 Győr

énKÉPem Stúdió

Czuczor Gergely utca 18-24.

Időpont:

2020. július 20 – 24.

( klikk )

Érdekel a Jobb Agyféltekés Tábor

 Győr

énKÉPem Stúdió

Czuczor Gergely utca 18-24.

Időpont:

2020. július 27-31.

( klikk )

Érdekel a “Tanuljunk meg Tanulni” Jobb Agyféltekés módszerrel! tábor

 Százhalombatta,

Kszellmann Flóra Közösségi Ház

Esthajnal u. 23.

Időpont:

2020. augusztus 3 – 7.

( klikk )

Érdekel az Önismereti Kreatív Alkotótábor

Ezt mondták azok a szülők, akiknek a gyermekei voltak az eddigi táboraimban:

Mira és Liza nagyon jól érezte magát a táborban. Azt sajnálták egyedül, hogy ilyen rövid volt, nagyon kevésnek tartották az 5 napot. Jövőre is biztosan menni fognak.

Kocsisné Németh Ibolya

Laurának nagyon nagyon tetszett mind a két tábor. Nagyon jól érezte magát. Kifejezetten azok a feladatok tetszettek, amik a Boldogság témakörben voltak, például a boldogság képek, a boldogságbolt stb. Azért szerette ezeket a feladatokat még, mert így jobban meg tudta ismerni a többieket is, könnyen barátságokat tudott kötni. Ami még hatalmas élmény volt neki, a kézzel, lábbal festés. Szó szerint áradozott egész héten, annyira élvezte. Jövőre is biztos, hogy menni fog.

Pavelcsákné Hima Mónika

Hanna az egész tábort szőröstől bőröstől imádta. Nem is nagyon tudok mást mondani, szuper volt nagyon! Jövőre is jön.

Krasznai Mónika

Kristóf borzasztóan jól érezte magát a táborban, nagyon nagy élmény volt neki. Jövőre nem csak egy táborodba akar menni, hanem az összesbe. Nagy öröm számunkra ez, így biztos, hogy támogatni fogjuk ebben. A tábor óta rengeteget alkot, fest, rajzol, és majdnem minden nap beszél rólad: ” Enikő ezt így mutatta, így kell csinálni” Enikőnél így meg úgy kellett viselkedni, és mivel jó fiú vagyok, úgy viselkedem… stb.

Réti Gabriella

Kata és Eszti jól érezték magukat a táborodban. Nem voltak nagy rajzosok előtte, de azóta rengeteg rajzot készítettek. Eszti kicsit sajnálta, hogy nem volt több jobb agyféltekés technika tanulás a táborban, de amit tanítottál neki, azóta sok mindent tud belőle hasznosítani. Szeretne a továbbiakban is hozzád járni.

Tompos Melinda

Kitti nagyon jól érezte magát, nagyon tetszett neki. Sokat tanult, és nyitottabb lett a tábor végére. Csodálatos rajzokat készített. Jönni szeretne továbbra is a foglalkozásaidra.

Kocsisné Vulcz Krisztina

Lilla a tábor óta csak úgy gyártja a képeket, már nem győzünk neki eszközöket venni. Takarófóliát is kellett venni, mert már minden festék otthon. Kinyílt számára egy új világ. Rettenetesen élvezte, hogy minden nap új technikákat tanult és ilyen sok mindenben ki tudta próbálni magát. Jövőre is szeretne menni a táborodba.

Lép Mihály

Szofi nagyon jól érezte magát, a mai napig rengeteget rajzol, sokkal részletgazdagabban, mint előtte. Azt is nagyon élvezte és tetszett neki, hogy rengeteg új technikával ismerkedett meg.

Márfi Melinda

Hanna nagyon jól érezte magát a táborodban, a kavicsait amiket festettetek büszkén kitette a szobájában, mindenkinek mesélt róla, hogy hol volt. Jövőre is szeretne jönni.

Németh Orsolya

Ezt mondják rólam, akik nálam tanultak:

Ha szeretnéd beíratni gyermekedet a táboromba, kérlek válassz a táboraim közül:

 Győr

énKÉPem Stúdió

Czuczor Gergely utca 18-24.

Időpont:

2020. július 6-10.

( klikk )

Érdekel a “Tanuljunk meg Tanulni” Jobb Agyféltekés módszerrel! tábor

 Győr

énKÉPem Stúdió

Czuczor Gergely utca 18-24.

Időpont:

2020. július 13 – 17.

( klikk )

Érdekel a Jobb Agyféltekés Tábor

 Győr

énKÉPem Stúdió

Czuczor Gergely utca 18-24.

Időpont:

2020. július 20 – 24.

( klikk )

Érdekel a Jobb Agyféltekés Tábor

 Győr

énKÉPem Stúdió

Czuczor Gergely utca 18-24.

Időpont:

2020. július 27-31.

( klikk )

Érdekel a “Tanuljunk meg Tanulni” Jobb Agyféltekés módszerrel! tábor

 Százhalombatta,

Kszellmann Flóra Közösségi Ház

Esthajnal u. 23.

Időpont:

2020. augusztus 3 – 7.

( klikk )

Érdekel az Önismereti Kreatív Alkotótábor

Bakó-Szikszai Enikő énKÉPem, három napos jobb agyféltekés rajztanfolyamán nem csak a rajzeszközöket tanultam meg használni, magamhoz is közelebb kerültem.

Nagyon komolyan hiszek abban, hogy ha az ember bármilyen művészeti tanfolyamra, magánórára szeretne menni három dolgot kell megnéznie, három dolognak kell utána járnia:

 1. Milyen sikereket ért el eddig az oktató a szakmájában? Tudja-e a szakmáját?

 2. Vannak-e az oktatónak további szakmai céljai?

 3. Mennyire jó pedagógus, mennyire jól tudja átadni tudását?

Nagyon harcedzettnek érzem magam a művészeti felkészítő tanfolyamok, magánórák világában.

JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAMOT kerestem az interneten. Nagyon sok találat közül, Enikőt egyből a nyertesek közé tettem,

Nem csalódtam!

Enikő nagyon tisztességesen és becsületesen vezette végig a három napot. Megtanultuk a rajz eszközöket használni a gyakorlatban. Jó pedagógiai és pszichológiai érzékkel, vezetett, irányított, segített el oda, ahová el akartam jutni. Ezzel a tanfolyammal sokkal gazdagabb lettem, mint előtte voltam. Kevesebb pénzt kellett adnom, annál, mint amekkora értéket kaptam! A három nap után azt gondolom magamról, hogy értékes vagyok.

Farkas Szilárd

Mindenki “elájul” a tanfolyamon szerzett technika által lerajzolt képeimtől. Valóban nagy a különbség az első és az utolsó rajzok között.

Nekem magabiztosságot adtál. Van bennem egy erős alapérzés, amely azt mondja, hogy bárkit le tudok rajzolni. Persze én is tudom, hogy ez túlzás, de annyira kinyitott ez a technika, hogy bátran vágok bele ezek után minden portré rajzolásába, mert tudom, hogy az eddigi szintemhez képest csak jobb lehet. Vannak tőlem gyengébben és vannak sokkal jobban rajzolók is. Ez engem nem zavar. A saját örömömre, és talán másokéra is nagyobb bátorsággal vágok bele ezentúl a rajzolásba. Ez már megérte! Köszönöm Enikő!

Papp Judit

Az egész tuti volt. Enikő nagyon nyitott és türelmes, a közeg kellemes, de mégis tempósan tudtunk haladni végig. Rengeteget tanultam, pedig csak 3 nap volt Lehetne több is, mert túl gyorsan elrepült az idő.

Mihalik Maja

Bár szeretem a művészeteket, és szívesen járok kiállításokra, soha nem fordult meg a fejemben, hogy ceruzát ragadjak, és saját kedvtelésemre vagy mások örömére rajzolgassak.

A kíváncsiság vitt el a tanfolyamra. Nem akartam elhinni, hogy rajzolni is meg lehet tanulni ugyanúgy, ahogy az ember valamilyen hangszeren megtanulhat játszani, annak ellenére, hogy nem művésznek született.

Ez a három nap meggyőzött arról, hogy megfelelő irányítás mellett, kellő kitartással és gyakorlással akár az is megtanulható, hogy miként kell elkészíteni egy realisztikus portrét.

Számomra óriási élmény volt, hogy valami olyan dolgot próbálhattam ki, ami eddig nagyon távol állt tőlem. Amellett, hogy meghozta a kedvemet a rajzoláshoz, sok hasznos dolgot tanultam Enikőtől, aki a portrékészítéshez nélkülözhetetlen elméleti ismeretek átadása mellett olyan technikákra is megtanított, amelyek segítségével életre lehet kelteni a képet.

Enikő lenyűgöző egyéniség. Igazi művész, igazi tanár. Nagy tudással és tapasztalattal rendelkezik, rendkívül segítőkész, odafigyel a tanítványaira, képes mindenkivel egyénre szabottan foglalkozni, és mindezt nagyon nagy türelemmel és szeretettel teszi. Lelkesedése átragad tanítványaira is, így az ember észre se veszi az idő múlását és a kemény munkával járó fáradtságot.

Üdvözlettel, Nagy Gábor Szabolcs

Mindig is nagyon szerettem rajzolni, de amíg még nem voltak Enikővel óráim, elhanyagoltam az alkotást. Viszont amikor elkezdtem nála rajzolni, egész hamar visszarázódtam, amiben sokat segített Enikő. Az órák mindig hangulatosan telnek, igyekszik új látásmódokat mutatni nekem, ötleteket ad, ha arra van szükség, de rám bízza a döntést. Ez lesz a harmadik évem Enikővel és a továbbtanulásomhoz kezdek felkészülni a segítségével.

Papp Daniella

Én azért jelentkeztem erre a rajztanfolyamra, mert szerettem volna megtanulni arányosan rajzolni.

Szerencsére ebben egy olyan ember segített, akinek van megfelelő végzettsége és tapasztalata, hogy bármilyen kérdésemre válaszolni tudjon. Ez az ember pedig nem más, mint Enikő. Nagyon jó tanár, rendelkezik a megfelelő tudással és lelkiismeretesen, szeretettel végzi a munkáját. A tanfolyam során elsajátítottam az arányos rajzolást és még ennél is többet kaptam. Csak ajánlani tudom, hogy őt válaszd ha érdemleges tudásra vágysz. 🙂

Oláh Regina

Bakó-Szikszai Enikő tanárnő kezei alatt sajnos nem tanulhattam annyit, amennyit szerettem volna. Ha ő nincs valószínűleg sosem jelentkezem művészeti egyetemre, és fáradtságos munkája, rengeteg különórája és biztatása nélkül biztos, hogy fel sem vettek volna. Bár elég kevés időnk volt, csupán egy év, mégis nagyon sokat tanultam tőle, az órái mindig jó hangulatban teltek, inspiráló és diákbarát tanítási módszerei vannak. Biztos vagyok benne, megszeretteti a művészetet az ifjabb generációkkal.

Bartos Anita

A tanfolyam nem tanított meg rajzolni… mert azt már tudtam, csak nem tudtam.  Viszont megtanított LÁTNI, figyelni, észrevenni a legapróbb részleteket, nem keresni mindenben az értelmet, ellazulni, kikapcsolni, türelmesnek lenni, nem feladni, alkotni, telefon és óra nélkül létezni.
Mindennek végén pedig megtanultam, hogy nincs lehetetlen, de mindenről azt hisszük, hogy az, ezért sokszor meg sem próbáljuk valóra váltani az álmainkat. Nekem erőt és sikerélményt adott ahhoz, hogy megvalósítsam a céljaimat és ne engedjek a kételyeimnek, amik megpróbálnak lebeszélni erről.

Enikő pedig egy kivételes, türelmes tanár. Sugárzik belőle az élet szeretet, a jóindulat. Egyénre szabottan segítette mindenki haladását, fejlődését napról napra.

Tóth Nikolett

Mióta volt a tanfolyam, azóta rajzolok. Te szerettetted meg velem a rajzolást. Imádom. Hihetetlen, hogy 3 nap alatt ennyit fejlődött a csapat. Nagyon aranyos és türelmes voltál mindenkivel. Biztosan találkozunk még!

Majorosi Lilla

Szuperül éreztem magam és nagyon motiváló volt a fejlődés 🙂 – hiszen végig éreztem a változást.  Jó volt, hogy jókedvű és energikus maradtál egész nap a sok munka ellenére.

Mégegyszer köszönöm, hatalmas élmény volt! 🙂

Lipkai Boróka

Enikő tanfolyama: Egy 3napos mosolytanfolyam.

Azt mondják, hogy a cinizmus, az intelligens emberek humora. Ha ez őszinteséggel párosul, garantált a fekete bárány státusz. Nos, egy ilyen fekete racka voltam én, amikor jelentkeztem Enikő rajztanfolyamára. Legalább 10 ajánlatot megnéztem és Enikő mellett döntöttem.

A döntésem arra vonatkozott, hogy Enikő tanult rajzolni és egy halom pozitív kritikát olvastam a tanfolyamairól, vagyis jó választásnak tűnt technikailag. Gondoltam: hátha egy laza hangulatú 3 napos tanfolyam lesz, ahol megtanulok valamit a jobb agyféltekéről, a rajzolásról, a technikákról.

A 3. nap végére megtanultam, milyen türelmesnek lenni önmagamhoz. Megtanultam, hogy figyeljek olyasmikre, amikre eddig nem volt affinitásom. Ezenfelül Enikő megtanított néhány technikára, amit bármikor előhívhatok, ha rajzolni támad kedvem. Döbbenetes eredményt produkáltam saját magam előtt. Kitűnő ajándék lesz ez még a jövőben.

Enikő valahol, valamikor jó sorban állhatott születés előtt, és nagyszerű ajándékokat választott, csak úgy sugárzik belőle tehetsége, kedvessége stb.

Üdvözlettel, Vass Atilla

Mindig is kíváncsiak voltunk,hogyan lehetséges az,hogy az emberek rajztudása napok alatt nagyot fejlődik,ezért kipróbáltuk a jobb agyféltekés rajztanfolyamot. Hatalmas élmény volt, kikapcsolódtunk, de a jobb agyféltekét tornáztató feladatok során el is fáradtunk. Meglepetés volt mindannyiunknak,hogy a portré amit utolsó nap rajzoltunk összehasonlíthatatlan volt az első napi rajzunkkal, ám annál inkább hasonlított az eredetire.

A társaság,a jó hangulat de legfőképp Enikő vidámsága,szakértelme és segítőkészsége járult hozzá ahhoz,hogy jól érezzük magunkat és sikerélménnyel távozzunk.”

Szász család

Amennyiben szeretnéd, hogy a te gyermekedet is tanítsam, kérlek válassz a táboraim közül:

 Győr

énKÉPem Stúdió

Czuczor Gergely utca 18-24.

Időpont:

2020. július 6-10.

( klikk )

Érdekel a “Tanuljunk meg Tanulni” Jobb Agyféltekés módszerrel! tábor

 Győr

énKÉPem Stúdió

Czuczor Gergely utca 18-24.

Időpont:

2020. július 13 – 17.

( klikk )

Érdekel a Jobb Agyféltekés Tábor

 Győr

énKÉPem Stúdió

Czuczor Gergely utca 18-24.

Időpont:

2020. július 20 – 24.

( klikk )

Érdekel a Jobb Agyféltekés Tábor

 Győr

énKÉPem Stúdió

Czuczor Gergely utca 18-24.

Időpont:

2020. július 27-31.

( klikk )

Érdekel a “Tanuljunk meg Tanulni” Jobb Agyféltekés módszerrel! tábor

 Százhalombatta,

Kszellmann Flóra Közösségi Ház

Esthajnal u. 23.

Időpont:

2020. augusztus 3 – 7.

( klikk )

Érdekel az Önismereti Kreatív Alkotótábor